Чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта, Вы должны принять использование файлов cookie, обработку данных об IP-адресе и местоположении с целью удобного использования сайта и предоставления наиболее корректной информации по Вашему запросу.Узнать большеиуправлять cookie.

Політика конфіденційності

Команда Imrev турбується про безпеку персональних даних свої клієнтів. Саме тому ми склали цю Політику конфіденційності, щоб ви не турбувалися про те, що відбувається з наданими вами персональними даними при заповненні форм на нашому сайті.

Заповнюючи будь яку форму на нашому сайті, ви надаєте згоду на обробку усіх введених даних з метою належного надання компанією Imrev послуг.

Заповнюючи форми на веб-сайті, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

  1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Під час заповнення форм на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг. Ми залишаємо за собою право вимагати надати додаткову особисту інформацію в разі потреби.

1.2. Файли cookie - коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача.

1.3. Інформація про відвідання - при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту.

1.4. Imrev може обробляти особисту інформацію на серверах в Україні та в інших країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

  1. ВИКОРИСТАННЯ COOKIES

Сайт використовує різні типи файлів «cookies» для різних цілей, а саме:

2.1. Абсолютно необхідні файли «cookies»: дані файли «cookies» необхідні для того, щоб Відвідувач Сайту міг переміщатися по Сайту і використовувати його функції. Без таких файлів неможливо використовувати основний функціонал Сайту.

2.2. Експлуатаційні файли «cookies»: дані файли «cookies» збирають інформацію про те, як Відвідувач Сайту використовує Сайт. Зібрана інформація включає, наприклад, використовувані браузери і операційні системи, доменне ім'я раніше відвіданого веб-сайту, кількість відвідувань, середню тривалість відвідування та переглянуті сторінки. Такі файли «cookies» не збирають інформацію, яка ідентифікує Відвідувача Сайту особисто, і укрупнені дані (дані, зібрані і виражені в узагальненому вигляді для цілей статистичного аналізу і не є персональними даними відповідно до чинного законодавства). Експлуатаційні файли «cookies» використовуються для підвищення зручності користування Сайтом і підвищення ступеня задоволеності Відвідувача Сайту роботою Сайту.

2.3. Функціональні файли «cookies»: дані файли «cookies» дозволяють Сайту запам'ятовувати вибрані Відвідувачем Сайту варіанти (наприклад, ім'я Відвідувача Сайту або мережевий ідентифікатор (ID), мовні настройки або область або регіон, в якому знаходиться Відвідувач Сайту) і надають розширені, більш персоналізовані функції Сайту. Ці файли «cookies» також можна використовувати для запам'ятовування змін, внесених Відвідувачем Сайту в розмір тексту, шрифти та інші частини веб-сторінок, що настроюються. Інформацію, яку збирають такі файли «cookies», можливо знеособити; дані файли «cookies» не можуть відстежувати активність Відвідувача Сайту на інших сайтах.

2.4. Користуючись Сайтом, Відвідувач Сайту погоджується на те, що Компанія Imrev може використовувати експлуатаційні і перенаправлені файли «cookies» сторонніх сервісів, таких як метричні програми (системи) Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel, тощо для збору інформації про онлайн- дії Відвідувача Сайту на Сайті https://imrev.com.ua. Така інформація використовується для відображення рекламних оголошень з урахуванням інтересів Відвідувача Сайту (поведінкова реклама), а також для збору інформації, яка допомагає відслідковувати і керувати ефективністю рекламних оголошень і кількістю відвідувачів. Це означає, що Компанія може показувати рекламні оголошення виходячи з минулих відвідувань Сайту через видавничі мережі, такі як Google Display Network (GDN). З додатковою інформацією про такі файли «cookies» можна ознайомитися на веб-сайті відповідної третьої сторони (http://www.google.com/settings/ads/).

2.5. Якщо Відвідувач Сайту не згоден з деякими видами використання файлів «cookies», описаними вище, Відвідувач Сайту може скористатися налаштуваннями свого браузера або не використовувати Сайт. Якщо Відвідувач Сайту вирішить відмовитися від використання файлів «cookies» через настройки браузера, Відвідувач Сайту все одно зможе використовувати Сайт, хоча доступ Відвідувача Сайту до деяких функцій і веб-сторінок Сайту може бути обмежений. Оскільки засоби, за допомогою яких Відвідувач Сайту може відмовитися від збору Компанією файлів «cookies» через елементи управління браузера, відрізняються в залежності від браузера, для отримання додаткової інформації Відвідувачу Сайту слід звернутися до меню довідки браузера, використовуваного Відвідувачем Сайту.

2.5.1. Інформація про те, як змінювати налаштування файлів «cookies» в браузері Google Chrome, доступна на ресурсі: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

2.5.2. Інформація про те, як змінювати налаштування файлів «cookies» в браузері Microsoft Internet Explorer, доступна на ресурсі: https://support.microsoft.com/en-us/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

2.5.3. Інформація про те, як змінювати налаштування файлів «cookies» в браузері Mozilla Firefox, доступна на ресурсі: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

2.5.4. Інформація про те, як змінити налаштування «cookies» в браузері Apple Safari, доступна на ресурсі: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

2.5.5. Інформація про інші браузери і типи пристроїв міститься на сайті https://www.aboutcookies.org/ (звертаємо увагу Відвідувачів Сайту, що Компанія не пов'язана з цим стороннім веб-сайтом, а також веб-сайтами, зазначеними в пп. 2.5.1 – 2.5.4 цієї Політики, і не несе відповідальність за їх вміст).

  1. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Ми не надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам. Виключення можливе лише за таких обмежених обставин: 
3.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша явна згода. 
3.1.2. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні для: 
3.1.2.1. дотримання законодавства України, у тому числі надання інформації на вимогу фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;  

3.1.2.2. захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеці компанії Imrev, її користувачів або громадськості, в межах законодавства України.

  1. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Ми вживаємо усіх необхідних заходів для захисту ваших персональних даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу.

  1. ДОСТУП ДО ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ ОНОВЛЕННЯ

5.1. Ми робимо все, що від нас залежить, щоб надати вам доступ до ваших особистих даних і або виправити їх, якщо вони невірні, чи вилучити за вашим запитом, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями. Перед обробкою запитів ми просимо користувачів підтвердити свою особу та інформацію, яку вони хочуть отримати, виправити або видалити. Запит на зміну чи видалення інформації можна подати на електрону пошту ceo@imrev.com.ua

  1. ЗМІНА ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

6.1. Ця політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, будуть публікувати на цій сторінці.

Контакти

Ви можете зв'язатися з нами по нашим контактним даним

contacts-list

Aдреса

29000, Україна, м.Хмельницький,

Кропивницького 6

contacts-list

Телефон

+38 067 501-04-38

contacts-list

Електрона адреса

E-mail: ceo@imrev.com.ua